Lunaonline

Zo kies je de beste bikini die bij je figuur past 

sexy bikini
Ben je aan een nieuwe bikini toe? Bepaal dan eerst je figuur en voordat je een nieuwe bikini kiest die bij je past.

Peervorm

Smalle schouders en slank middel, heupen breder dan schouders, voller boven de benen en heupen. Probeer dan je bovenlichaam te benadrukken. Met een strapless bikini lijken je schouders breder. Kies je voor een bikinitop met kleurrijke en- of felle prints. Is je onderlichaam onveilig? Kies een broekje met een hoger middel. Hierdoor worden je heupen smaller en wordt een mogelijke buik bedekt. Een andere optie die altijd werkt, is een bijpassende sjaal.

Appel figuur

Heb je dunne benen, maar is je bovenlichaam korter? Kies dan voor een laag uitgesneden of hoog uitgesneden bikinibroekje. Op deze manier verleng je je bovenlichaam en lijken je benen langer laten. Met kleurrijke bikinibroekjes met felle kleuren of opvallende prints zie je er geweldig uit. Wil je je buik verstoppen? Kies dan bijvoorbeeld voor een bikinibroekje met hoge taille of voor een badpak of kort rokje en een geplooide taille.

Zandloper figuur

Dan heb je een smalle taille, brede heupen en goede schouders. Kies dan een je favoriete top zonder rug. Die benadrukt je taille benadrukt en accentueren je schouders.

Sportfiguren

Heb je een slank figuur en fijne rondingen? Dan heb je een sportief figuur. Om het extra vorm te geven kies je een meer opvallende bikini. Combineren met tops zoals ruches, franjes en- of prints. Of kies een ga driehoek top met extra opvulling. Wil je je heupen stijlvoller maken? Kies dan een klein bikinibroekje met een touwtje aan de zijkant.

Omgekeerde driehoek figuur

Zijn je schouders breder dan je heupen? Bent je voller aan de bovenkant dan aan de onderkant? Dan heb je een v-silhouet. Breng dan je figuur in balans met extra aandacht voor beneden te. Draag bikini broekjes in felle kleuren en kies een top in een egale, donkere kleur. Een goed alternatief is een vrolijk broekje met extra cute details zoals franjes?

Zo kies je de beste bikini die bij je figuur past 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top